Let’s eat!

Vergaderen, lekker eten en gezellig kletsen in eetcafé Gildenhuis in Meerhout of toch maar alle drie samen?

Een rustige plek om bij te praten met vriendinnen of kameraden of een leuk adresje voor een snelle hap ‘s avonds? Dat vind je zeker in het eetcafé van het Gildenhuis in Meerhout. In de zomer samen genieten op het terras of in de winter gezellig warm binnen, in de huiselijke sfeer van ons eetcafé, voel je je snel op je gemak. Net zoals thuis.

Ook voor vergaderingen en korte meetings is het eetcafé in Meerhout zeker geschikt. We zijn immers geen luidruchtig café maar een plek waar je rustig kan praten en intussen genieten van een hapje en een drankje.

We serveren klassieke gerechten zoals broodjes, croques, huisbereide pasta’s en steakgerechten à la carte. Regelmatig voorzien we ook aangepaste seizoen suggesties. Er kunnen voor groepen en vergaderingen zelfs aangepaste menu’s worden besteld om uw bijeenkomsten tip top te laten verlopen.

Check zeker onze Facebookpagina voor de aangepaste suggestiemenu’s maar ook voor de activiteitenkalender, want af en toe gaan in het weekend wél de remmen los en de volumeknop iets hoger…

Contacteer ons vandaag nog!

ma 10u00 vr 10u00
di gesloten za 15u00
wo gesloten zo 10u00
do 09u00    
Contacteer ons! 014/96 06 16
Contacteer ons!014/96 06 16