Lets talk!

Een rustige babbel of een actiever avondje uit, in het Praatcafé van het Gildenhuis valt altijd wat te beleven.

In het praatcafé van het Gildenhuis organiseren we regelmatig activiteiten die je echt niet wil missen én we doen er alles aan om van het praatcafé een plek te maken waar iedereen zich thuis voelt.

Het Gildenhuis is naast de vaste thuishaven van verschillende verenigingen, ook een plek waar jong en oud welkom is. In het praatcafé kan je rustig bijkletsen bij een glaasje en een hapje, en dankzij een afwisselende en aantrekkelijke activiteitenkalender, is het Gildenhuis ook de place-to-be in Meerhout voor een bijzonder avondje uit.

Deze combinatie maakt van het praatcafé een geliefde stek in Meerhout om met vrienden af te spreken voor een leuke babbel en een aangename tijdsbesteding samen.

Bij grote sportevenementen voorzien we een groot scherm om niets te moeten missen van de wedstrijd. De emoties bij de beslissende goal of de overwinning van je favoriet, kan je samen met je vrienden beleven. Toch net iets specialer dan thuis op de zetel, nietwaar?

En af en toe voorzien we ook een muzikaal programma met live bands en een aanstekelijke sfeer waarbij je vast niet op je stoel blijft zitten.

Benieuwd wat we zo nog in petto hebben? Volg ons op Facebook en blijf als eerste op de hoogte van alle niet te missen evenementen in het Praatcafé in Meerhout.

Contacteer ons vandaag nog of kom gewoon eens langs!

ma 10u00 vr 10u00
di gesloten za 15u00
wo gesloten zo 10u00
do 09u00    
Contacteer ons! 014/96 06 16
Contacteer ons!014/96 06 16